Taisyklės

  • Būkite pasirengę prekybai 11:00
  • Nepalikite darbo vietos iki 24:00 arba iki kol nepatvirtins organizatoriai
  • Paruoškite maisto dienai į priekį
  • Darbo vietą palikite sutvarkytą ir švarią kaip ir radote
  • Atliekas rūsiuokite – į skirtingus tam specialiai skirtus atliekų konteinerius
  • Jūs patys esate atsakingi už viduje taikomus higienos standartus
  • Gaminantys maistą turi naudoti latekso pirštines
  • Naudoti tik paskirtas vandens kriaukles, kaip numatyta organizatorių
  • Naudojant medinį stovą (Tymo turgelyje), restoranai turi pasirūpinti medžiaga, kuria bus apdengtas medinis stendas. Tiesioginio kontakto tarp maisto ir medinės dalies būti negali.
  • Jei naudojate atvirą ugnį, jūs turite turėti gesintuvą ir ugniai atsparios medžiagos.
  • Dalyvio mokestis turi būti sumoketas prieš atvykstant, kitaip galime prašyti jus palikti darbo vietą, kol apmokejimas bus įvykdytas.

Rules

  • be ready to serve food at 11:00
  • do not leave before 24:00 or before authorized by organizers
  • prepare sufficient food for the day ahead
  • use as little disposables and waste as possible
  • leave your spot as you found it
  • dispose of your trash to the designated waste containers, provided by organizers
  • you yourself are responsible for the hygiene standards applied internally
  • all food handlers should use latex gloves when serving the food
  • use designated water sinks provided by organizers
  • if utilizing wooden stand (Tymo), restaurants should arrange material to cover the wooden stand. No direct contact between the food and the wooden part of stand
  • if you are using open fire, you have to have a fire extinguisher and fire resistant material, to cover the surface under the fire.
  • if you come to event without the payment being complete, we reserve the right to ask you to leave until the payment is done.

PRISIJUNGIMAS/LOGIN: bit.ly/OK_2017

 .